Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Het Elderink en In De Dennen blijven open

De gemeenteraad van Bronckhorst heeft definitief besloten om zwembad Het Elderink in Hengelo over te dragen aan een groep particulieren. De groep particuliere initiatiefnemers gaat het openluchtzwembad voor minimaal vijf jaar exploiteren. Om de begroting sluitend te maken, krijgen ze een eenmalig bedrag mee van 471.000 euro. Zwembad In De Dennen in Vorden van de gemeente Bronkhorst was al geprivatiseerd en wordt nu geëxploiteerd door een stichting. Ook voor dit zwembad geldt dat de gemeente stopt met de jaarlijkse subsidie. Het zwembad krijgt nog een eenmalige gemeentelijke bijdrage van 625.000 euro en daarna is het over.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.