Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het blijft puzzelen in Enschede

Vanuit financieel oogpunt kiest de gemeente Enschede voor een uitgeklede versie van het zwembadplan voor een nieuw zwembad.

Er is niets meer over van het aanvankelijke plan dat drie jaar terug werd gelanceerd. In plaats van drie bassins komen er nu twee bassins.

Het Slagman, wat eerst gesloten zou worden, blijft nu wel open voor het wedstrijdzwemmen omdat er anders te weinig zwemwater zou zijn.

Eerder is zwembad De Brug al gesloten. De gemeente denkt op deze manier een goed alternatief te hebben voor de plannen van drie jaar terug.

Het nieuwe zwembad moet de opvolger worden van het huidige Aquadrome dat over de houdbaarheidsdatum heen is.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.