Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Herstel MFC De Marke Hattem wordt zichtbaar

Sinds de opening in 2012 kampt zwembad De Marke, onderdeel van MFC De Marke, met grote tekorten. Er is de afgelopen periode fors ingegrepen binnen de organisatie.

Door deze ingrepen zal het complex in 2018 voldoen aan de financiële kaders die de gemeenteraad van Hattem heeft gesteld.

Het complex heeft sinds de opening te maken met een negatief imago door de forse tekorten op de begroting, constructie fouten tijdens de bouw van het zwembad en interne strubbelingen.

Een efficiëntere indeling van het complex, medewerkers meer betrekken en verantwoordelijk maken, verbeterde communicatie en gastvrijheid laten inmiddels een stijging zien van de exploitatiecijfers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.