Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Heropening zwembad Arnemuiden stap dichterbij

De Stichting Behoud Julianabad Arnemuiden vecht voor de heropening van het openluchtzwembad. Een groep vrijwilligers is vastbesloten om het sinds twee jaar gesloten zwembad weer open te krijgen.

Alleen is daar geld voor nodig. Op allerlei manieren is men bezig om fondsen te werven. De eerste stap is nu gemaakt met de toekenning van een Europese subsidie van 45.000 euro.

De gemeente Middelburg moet wel akkoord gaan om het bedrag te verdubbelen anders vervalt de toekenning uit Brussel. Eerder heeft de gemeenteraad al een structurele bijdrage van 45.000 euro per jaar toegezegd voor het zwembad.

Via crowdfunding hoopt men het restant bij elkaar te krijgen, alleen ben je er dan nog niet voor een meerjaren exploitatie. Het is in ieder geval een eerste stap om het Julianabad weer open te krijgen. En kijkend naar het afgelopen zomerseizoen is een openluchtzwembad onmisbaar in een regio.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.