Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hellendoorn Sportgemeente 2016

De gemeente Hellendoorn is verkozen tot Sportgemeente van het Jaar 2016 tijdens het congres van Vereniging van Nederlandse  Gemeenten (VNG). De voornaamste reden dat Hellendoorn werd uitverkozen is vanwege het diverse aanbod en het hoge niveau op sportgebied.

De gemeente beschikt over veel sportvoorzieningen en investeert  fors in sport en bewegen. Onderdeel van de uitverkiezing is het initiatief ´Sporten´t werk(t), een succesvol project om mensen met een grote achterstand tot de arbeidsmarkt letterlijk en figuurlijk weer in beweging te krijgen.

Zwembad Het Ravijn speelt hierin ook een belangrijke rol. Recent mocht het zwembad  sinds de opening in 2010 de 1 miljoenste bezoeker begroeten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.