Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hele klas mag voor 1 euro komen zwemmen

In Bussum bij zwembad De Zandzee hebben ze een nieuw concept bedacht. Een hele klas van een basisschool mag komen zwemmen  voor 1 euro.

Iedere week is een andere basisschool aan de beurt. Voor dit idee is gekozen omdat schoolzwemmen nieuwe stijl vorig jaar is gestart.

Er is nu één beleid is voor alle basisscholen uit Gooise Meren, waarbij er gekozen kan worden om in blokken van enkele weken mee te doen aan schoolzwemmen.

De Zandzee hoopt met dit nieuwe concept kinderen te stimuleren om te gaan zwemmen en verder kennis te maken met het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.