Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Heel veel voordelen door te gaan samenwerken

De gemeenteraad van Borger-Odoorn heeft definitief het besluit genomen om de drie openluchtzwembaden binnen de gemeente per 1 januari 2019 onder te brengen in één organisatie. De Leewal in Exloo en De Buiner Streng in Nieuw-Buinen en om zwembad De Zwaoi in Valthermond zullen deze zelfstandige organisatie vorm gaan geven.

Al jaren is er discussie gaande over de zwembaden. De gemeente ziet zwembaden exploiteren niet meer als haar kerntaak en via deze nieuwe exploitatie vorm neemt men afstand. Het bestaansrecht van de openluchtzwembaden is hiermee voor langer termijn verzekerd en de gemeente blijft de baden in ieder geval 10 jaar financieel ondersteunen.

Het voordeel van een zelfstandige organisatie is dat er meer mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld subsidies aan te vragen. En de samenwerking is ook voordelig voor onder andere de gezamenlijke pr/promotie, inkoop, administratie, onderhoud en inzet van medewerkers. Hierdoor zijn de zwembaden minder kwetsbaar voor eventuele tegenvallers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Badjuf Hanny stopt er na 46 jaar! mee

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl