Welkom

splash3

Nieuws

Heel Nederland zwemveilig door gedragsverandering

Van 17 april tot en met 17 mei 2019 vindt de eerste Nationale Maand van de Zwemveiligheid plaats. Deze campagne is een initiatief van de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid en gekoppeld aan het kennisproject NL Zwemveilig.

Met de Nationale Maand van de Zwemveiligheid wordt extra aandacht gevraagd voor het belang van de zwemveiligheid van iedereen in Nederland. Onderdeel van deze campagne is de lancering van de Nationale ZwemChallenge, een nieuw concept om de zwemveiligheid op een uitdagende manier te testen.

Het motto van de Nationale Maand van de Zwemveiligheid is ‘Heel Nederland zwemveilig’. Zwemveilig zijn gaat vooral om kennis hebben van de risico’s van water en het beheersen van zwemvaardigheden om jezelf te kunnen redden.

Tijdens de Nationale Maand van de Zwemveiligheid lanceert de Nationale Raad Zwemveiligheid het nieuwe concept de Nationale ZwemChallenge. Bij zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen die de Nationale ZwemChallenge aanbieden, kunnen kinderen en volwassenen met minimaal zwemdiploma A de eigen zwemvaardigheden ervaren.

Met de Nationale Maand van de Zwemveiligheid wil men een aanzet geven tot gedragsverandering. Het doel is dat Nederlanders zich bewuster zijn van risico’s op verdrinking en weten hoe risico’s te voorkomen, dus goed voorbereid zijn in de buurt van water.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl