Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hedendaagse waterglijbanen trekken meer bezoekers

Een waterglijbaan bij een zwembad zorgt voor een zeer attractieve meerwaarde en trekt vooral meer jonge bezoekers. De hedendaagse waterglijbanen zijn inmiddels een beleving geworden.

Bij zwembad De Bongerd in Wageningen is een dergelijke waterglijbaan in gebruik genomen. De 82 meter lange glijbaan met de illustere naam ‘Spaceglider’ is voorzien van de nieuwste interactieve technieken.

Muziek en licht geven bijvoorbeeld een extra dimensie aan het glijden, plus dat er tal van extra features zijn om het glijden nog aantrekkelijker te maken en om meer bezoekers te trekken.

En zoals ze in Wageningen zeggen, “een bak water is niet meer alleen voldoende, een zwembad moet meer te bieden hebben”.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.