Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hardenberg als voorbeeld voor duurzaam beleid

De gemeente Hardenberg heeft in vijf jaar tijd een sterke afname in CO2-uitstoot gerealiseerd, sinds 2014 wordt er minder energie verbruikt en meer elektriciteit duurzaam opgewekt.

Door het plaatsen van 2000 zonnepanelen op gemeentelijke gebouwen, restwarmte en het gebruik van LED-verlichting is de CO2-uitstoot en het energieverbruik met meer dan 25% afgenomen.

De zwembaden hebben ook meegewerkt aan dit resultaat. Zwembad De Kiefer is voorzien van een hout gestookte ketel waardoor er duurzame energie wordt opgewekt.

Zwembad De Slag levert ook een grote bijdrage aan de reductie van CO2-uitstoot en energieverbruik en wordt verwarmd met de restwarmte van een lokaal bedrijf.

Hardenberg is dus op de goede weg en de gemeente dient als voorbeeld voor een duurzaam beleid en vermindering van CO2-uitstoot .

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.