Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hammam en sauna in oude zwembad De Meer?

Het bestuur van nieuwe zwembad De Waterlinie van Culemborg juicht het initiatief voor een hammam en sauna in het voormalige zwembad De Meer toe. Het bestuur ziet het als een prima aanvulling voor het zwembad dat een extra impuls kan geven aan het bezoek van het nieuwe zwembad.

Het nieuwe zwembad in Culemborg is gebouwd volgens het 2521 gewoon zwemmen concept en voorziet niet in deze voorzieningen. Dus zou het prima kunnen werken voor beide partijen. De gemeente start eerdaags de procedure tot verkoop van het pand van voormalig zwembad De Meer. Naast het realiseren van een hammam en sauna zijn er ook andere partijen geïnteresseerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.