Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Halve ton aan extra kosten vanwege sluiting van De Waterlinie

De sluiting van het nieuwe zwembad De Waterlinie in Culemborg gaat de stichting, dat het bad exploiteert, zeker 50.000 euro kosten. Dit vanwege het tekort aan inkomsten en de kosten voor de aanpassingen die moesten worden gedaan.

De stichting die per 1 januari 2016 van dit jaar is gestart komt steeds achter meer tekortkomingen. Zo  moet er onder nog een douche komen in het mindervalidentoilet en een rolstoelvriendelijke schuifdeur.

De plotselinge sluiting van vorige maand door de provincie Gelderland had te maken met de waterkwaliteit en de beweegbare bodem. Het bestuur gaat nu onderzoeken hoe alles is misgegaan en of men claims kan gaan indienen bij bepaalde partijen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.