Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Halal zwemmen voor moslima’s in Breda

Een recentelijk opgerichte stichting gaat in zwembad Sonsbeeck in Breda halal zwemactiviteiten organiseren voor moslima’s. De stichting wil op deze manier de moslima’s in de omgeving Breda uit hun isolement halen.

Voor de zwemactiviteiten zullen wel de ramen van het zwembad worden geblindeerd om de privacy te kunnen waarborgen, ook wordt er een gebedsruimte ingericht.

Volgens een woordvoerder van de stichting zijn de reacties op het initiatief positief en het aantal aanmeldingen loopt ook goed. De stichting wordt gesponsord door een persoon uit Koeweit en is een particulier initiatief.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.