Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Grote vechtpartij in Het Hofbad

Het Hofbad in de wijk Ypenburg van Den Haag is opgeschrikt door een grote vechtpartij waarbij badmeesters zijn aangevallen door een groep jongeren en één badmeester zelfs gewond is geraakt.

Het zwembad dat tegenwoordig, net als alle andere zwembaden in Den Haag met een pasjessysteem werkt, kon waarschijnlijk niet voorkomen dat deze groep is binnengekomen.

De direct gealarmeerde politie kwam snel ter plaatse en heeft vijf jongeren aangehouden en die zijn meegenomen naar het bureau.

Er is in het zwembad ook een mes aangetroffen die in beslag is genomen. Tijdens de vechtpartij waren er veel ouders met jonge kinderen aanwezig.

Op social media reageerden mensen massaal op de grote vechtpartij en melden eerder incidenten te hebben meegemaakt in of rond het zwembad.

Naar nu blijkt gedroegen de jongeren zich vervelend ten opzichte van andere zwemmers en werden daarop aangesproken door de badmeesters waarna de vechtpartij ontstond. Later meer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.