Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Grote renovatie en nieuwbouw zwembad Dorper Esch gestart

Er is officieel gestart met de grootschalige renovatie en nieuwbouw van zwembad Dorper Esch in Denekamp. Een lokaal bouwconsortium hebben het plan uitgewerkt voor de renovatie en nieuwbouw van het complex.

Het vernieuwde Dorper Esch ondergaat een flinke kwaliteitsimpuls en wordt verbouwd tot een modern en eigentijds sportcomplex. De sporthal wordt volledig gerenoveerd en het bestaande wedstrijd- en recreatiebad worden vervangen door een nieuw, groter wedstrijdbad met een recreatieve gedeelte.

Het wordt licht, open, eigentijds en functioneel, met als primaire speerpunten zorg en sport, kosten 7,2 miljoen euro en nieuwe complex wordt eind 2019 opgeleverd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.