Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Grote renovatie bij De Bonte Wever

Er gaat een grootschalige renovatie plaatsvinden bij De Bonte Wever in Assen. Een aantal onderdelen van het zwembad zijn sterk verouderd, passen niet meer bij de uitstraling van het gehele complex. Naast visuele verbeteringen en aanpassingen van de faciliteiten, wordt er grootschalig technisch onderhoud uitgevoerd.

De Bonte Wever kreeg landelijke bekenheid nadat de later bekende ondernemer Hennie van der Most in 1996 het complex overnam van de gemeente en het ombouwde tot een zwemparadijs. In 2009 is de Bonte Wever overgenomen door Jan Smit, bekend van Heracles. Onder zijn leiding is er een hotel van 180 kamers bijgebouwd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.