Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Grote problemen bij zwembaden in Den Haag

De gemeente Den Haag gaat hard ingrijpen bij de gemeentelijke zwembaden. Naar het schijnt hebben managers zich schuldig hebben gemaakt aan forse nalatigheden. Het complete management team van de zwembaden is de wacht aangezegd of worden naar andere functies overgeplaatst.

Er blijken groffe fouten te zijn gemaakt in het uit te voeren beleid. De fouten kwamen aan het licht na drie anonieme brieven van medewerkers. Extern onderzoek heeft nu uitgewezen dat de werksfeer bij tenminste twee zwembaden compleet is verziekt en dat er bij de meeste zwembaden allerlei zaken niet goed op orde zijn. De verantwoordelijke wethouder heeft inmiddels actie ondernomen.

De gemeente Den Haag exploiteert zes zwembaden, Het Zuiderpark, De Blinkerd, Overbosch, De Waterthor, De Houtzagerij en Het Hofbad. Later meer hierover.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.