Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Grote onrust na overname van Fitland door Basic-Fit

De overname van de 37 Fitland sportcentra door Basic-Fit begint gevolgen te krijgen voor de sportcentra die ook een zwembad hebben. Zwembaden behoren niet tot de core business van Basic-Fit en op drie locaties zijn er al problemen met de gebruikers van de zwembaden.

In Leeuwarden is de Noordelijke Zwemacademie in rep en roer omdat de nieuwe eigenaar het zwembad wil volstorten en anders gaan gebruiken. De zwemacademie heeft al een kort geding aangekondigd.

Leden van sportcentrum Fitland in Schijndel merken ook de gevolgen van de overname door Basic-Fit. Zwembad De Molen Hey maakt onderdeel van het centrum en het is onduidelijk wat er met het zwembad gaat gebeuren.

Ook in Gemert is er onrust, daar heeft de gemeente aangegeven het zwembad in stand te willen houden en is bereid om te investeren in het zwembad. Maar in Gemert is het centrum ook overgenomen door Basic-Fit.

En zo zijn er meerdere vestigingen van Fitland die meer aanbieden dan alleen fitness. Basic-Fit wil alle overgenomen vestigingen ombouwen naar de eigen formule. De grootste aanbieder op het gebied van fitness heeft rond de 200 vestigingen in Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.