Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Grote ketens in de fitnessbranche slaan hun slag

Fitness giganten als Fit for Free en Basic Fit bepalen de markt en krijgen er steeds meer klanten bij terwijl de middelgrote fitnesscentra de bezoekersaantallen zien afnemen, meldt het CBS in de laatste cijfers over 2017.

Ruim 2,3 miljoen mensen maakten in 2017 gebruik van een fitnesscentrum en dat is 10 % meer dan in 2015. Vooral de grote ketens bepalen de  fitnessbranche, bijna de helft van de bezoekers is daar actief.

De omzetgroei is vooral te danken aan deze fitnessketens, in 2017 ging er 728 miljoen euro om in de branche, een groei van 6 % ten opzichte van 2015. Binnen de fitnessbranche werken ongeveer 25.000 mensen en de branche behaalde in 2017 een positief bedrijfsresultaat van 80 miljoen euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.