Welkom

splash3

Nieuws

Grote campagne om waterdrinken bij de jeugd te stimuleren

De gemeenten in de regio Apeldoorn gaan gezamenlijk van start met een actie om drinken van water te stimuleren onder de jeugd.

Doel van deze groots opgezette campagne is om kinderen van 4 – 6 jaar te motiveren om voor en/of na de zwemles water te drinken in plaats van zoete frisdrank.

De campagne is ontwikkeld door Jongeren Op Gezond Gewicht, in samenwerking met de GGD en loopt door tot na de zomerperiode van 2017.

In de regio rond Apeldoorn doen 5 overdekte zwembaden en vier openluchtzwembaden mee. Het is de opzet dat de kinderen water gaan drinken voor en/of na de zwemles.

Er is bewust gekozen voor de doelgroep kinderen die zwemles volgen, bijna ieder kind volgt op die leeftijd zwemles, dus heeft de campagne een veel groter bereik.

De campagne wordt ondersteund met merchandise en spelactiviteiten en de ouders krijgen informatie over de campagne en tips om water drinken (thuis) leuk te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl