Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Grootschalige renovatie Twentebad nadert afronding

Het populaire en publiekstrekker van Twente, het Twentebad in Hengelo, gaat de laatste fase in van de grootschalige verbouwing die twee jaar geleden is opgestart. In 4 fases is het megaproject uitgevoerd waardoor het zwembad kon openblijven.

Tijdens fase 1 is het recreatieve gedeelte van het zwembad gerenoveerd met onder andere een nieuwe beweegbare bodem en nieuwe waterglijbanen.

In fase 2 is het 50-meter grote buitenzwembad overkapt waardoor het bad het hele jaar gebruikt kan worden. Tevens zijn de technische installaties vervangen en is het zwembad verduurzaamd.

Om het renovatie project af te ronden krijgt het Twentebad onder meer een nieuw opvallend golvend entree, nieuwe garderobes en worden de gevels aangepakt.

Al met al is er voor 9 miljoen euro geïnvesteerd om het zwembad toekomstbestendig te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.