Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Groninger zwembaden zijn veilig & schoon

De gemeente Groningen heeft al haar zwembaden laten keuren volgens de richtlijnen van het Keurmerk Veilig & Schoon. De gemeentelijke zwembaden, De Parrel, Het Helperzwembad, De Papiermolen en Sportcentrum Kardinge ontvangen het keurmerk.

Het Keurmerk Veilig & Schoon betekent een kwaliteitsslag voor de zwembaden. Het omvat verschillende wettelijke kaders die voor zwembaden van toepassing zijn. Naast de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden (WHVBZ) zijn dit bijvoorbeeld: waterleidingwetgeving en legionella preventie, ARBO, HACCP, wet Milieubeheer, gebruiksvergunning en besluit Attractie- en Speeltoestellen. Verder worden richtlijnen gegeven voor concrete invulling van wetgeving en branchevereisten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.