Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Groninger zwembaden kampen met personeelstekort

Een landelijke trend dat zich nu overal doorzet. Er is een groot tekort aan personeel bij de zwembaden. En het neemt steeds grotere vormen aan.

In Groningen is de situatie dusdanig ernstig dat bepaalde zwemactiviteiten bij De Papiermolen, Sportcentrum Kardinge, Het Helperzwembad en Zwembad De Parrel niet kunnen doorgaan.

Een aantal activiteiten zijn al geannuleerd omdat de veiligheid van de zwemmers niet kon worden gegarandeerd wat ook weer consequenties heeft voor de continuïteit van de zwembaden.

Er zijn de afgelopen tijd wel wat nieuwe collega’s aangenomen maar lang niet genoeg, dus luidt exploitant Sport050 nu de noodklok.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.