Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Groningen eert Ranomi Kromowidjojo met eigen bad

Na het Inge de Bruijn zwembad, het Rie Mastenbroek zwembad en het Erica Terpstra zwembad is er nu ook een Ranomi zwembad.

Het Helperbad in Groningen heeft het wedstrijdbad vernoemd naar Ranomi Kromowidjojo.

De drievoudig Olympisch Kampioen, die begin dit jaar is gestopt met wedstrijdzwemmen, begon haar sportcarrière op jonge leeftijd in het Helperbad en bij zwemvereniging Trivia.

Naast de naam van het bad kreeg ze ook een Provinciale Sportprijs uit handen van Commissaris van de Koning René Paas voor haar indrukwekkende carrière.

Links op de foto Commissaris van de Koning René Paas en rechts sportwethouder Inge Jongman van Groningen en in het midden de altijd stralende Ranomi Kromowidjojo.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.