Welkom

splash3

Nieuws

Grondige facelift maakt zwembad toekomstbestendig

Zwembad Poelmeer in Oegstgeest is afgelopen maanden gerenoveerd en het zwembad opent binnenkort weer de deuren voor het publiek, door deze renovatie kan het zwembad weer 10 jaar vooruit.

Na jaren van onzekerheid over het voortbestaan is het zwembad eind vorig jaar overgenomen door Optisport Exploitaties en dat heeft direct al tot een positief effect geresulteerd.

Er is een nieuwe interactieve GoH2O glijbaan geplaatst om de jeugd meer te entertainen, de technische installaties zijn vernieuwd en verduurzaamd. De buitenzijde van het complex heeft een facelift gekregen, het tegelwerk rondom de bassins zijn vervangen en de kleedruimtes zijn aangepakt.

Tevens is er een Finse Sauna geplaatst die de stoomcabine vervangt en het kleine buitenzwembad heeft nu plaatstgemaakt voor een speeltuin met een horecaterras.

Al met al een geslaagde renovatie dat zeker meer bezoekers zal gaan trekken, waardoor het zwembad de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl