Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Groenhovenbad opent april 2013

Het nieuwe Groenhovenbad in Gouda wordt op zaterdag 20 april 2013 officieel geopend. Het nieuwe complex vervangt de drie verouderde zwembaden in Gouda. In totaal is er 1385 m2 zwemwater met ruimte voor recreatief zwemmen, zweminstructie, doelgroepzwemmen en (top)sport. Er komen o.a. 2 grote (wedstrijd)baden, een doelgroepenbad met beweegbare bodem, 2 peuterbaden, een buitenbad met waterglijbaan en een ligweide.
Ook is binnen het complex ruimte voor horeca en kantoren van Sport.Gouda. Het nieuwe zwembad past financieel en qua functionaliteit binnen de kaders die de gemeenteraad hiervoor gesteld heeft. Het nieuwe zwembad kost 19,3 miljoen euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.