Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Groen licht, zwembad in Hilversum kan worden afgebouwd

Hilversum heeft zich eindelijk van haar goede kant laten zien. Na een conflict over de vereiste vergunningen voor het bouwen van een nieuw instructie zwembad, kan de bouw nu worden voortgezet en afgerond.

De plaatselijke zwemschool De Winter wil het zwembad in juli gaan openen in een pand op bedrijventerrein Kerkelanden. Inmiddels zijn de aanvullende gegevens bij de gemeente aangeleverd en kan er zwemles worden gegeven. Het eerder aangekondigde kort geding is daarmee van de baan.

Het pand werd vroeger ook al gebruikt door Joop Hopman die in een zelf gebouwde Zwembus decennia lang zwemles gaf. Nadat Hopman vorig jaar is overleden stond het pand leeg en dat wordt dus nu weer gebruikt als zwemlocatie.

Foto. Zwemschool De Winter

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.