Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Groen licht voor nieuwe eigenaar Landal GreenParks

Landal GreenParks verandert definitief van eigenaar, de EC in Brussel is akkoord gegaan met de overname Platinum Equity van Wyndham Vacation Rentals Europe.

De Europese Commissie heeft geoordeeld dat de overname niet in strijd is met de regels die gesteld zijn in verband met concurrentievervalsing.

Het bedrijf exploiteert 86 vakantieparken in Nederland en landen als België, Duitsland, Zwitserland en Hongarije, met de overname is 1 miljard euro gemoeid.

Jaarlijks ontvangen de vakantieparken 2,8 miljoen gasten en die bezoekers brengen er ongeveer 14 miljoen overnachtingen door en er werken circa 3000 medewerkers.

Landal heeft eerder aangeven 300 miljoen euro te gaan uitgeven aan nieuwe parken en voor het upgraden van de huidige parken, waar de zwembaden een belangrijk onderdeel van uitmaken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.