Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Groei fitnesscentra stagneert

De fitnessbranche is een omvangrijke en volwassen markt geworden. Maar de markt verzadigt en de groei van het aantal fitnesscentra neemt af. Dat meldt de Rabobank in het trendrapport over fitness in 2012. Er zijn circa 1.650 fitnesscentra in ons land. Een fitnesscentrum heeft gemiddeld 1.600 leden. Er zijn kleine centra met 200 leden terwijl er grote centra zijn van meer dan 5.000 leden kunnen hebben. Tweederde van de fitnesscentra wordt nog zelfstandig gerund. In het Rabobank rapport staat onder andere dat 50% van de fitnessondernemers met verlies draait en de gemiddelde winstmarge slechts 4% is. Klik hier voor het volledige rapport.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.