Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Green Key voor Zevenkampse Ring

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring heeft het duurzaamheidskeurmerk Green Key bemachtigd. Het Rotterdamse recreatie zwembad heeft de afgelopen periode heel wat duurzame toepassingen laten uitvoeren. Het begon met een energiescan van het energiebedrijf. De adviezen die daaruit naar voren kwamen heeft men allemaal uitgevoerd. Van groene stroom tot bewegingsmelders voor het licht in de kleedkamers en de ‘oude’ tl-buizen zijn vervangen door LED-verlichting. Er zijn daarnaast zonnepanelen geplaatst en voor het desinfecteren wat het water is men overgestapt op zoutelectrolyse. Nu produceert het zwembad zijn eigen chloor en dat is beter voor het milieu en tevens veel veiliger. Daarnaast verkoopt men nu ook Fairtrade producten en wordt er verantwoord gefrituurd. Om voor de Green Key in aanmerking te komen, moeten ondernemers veel maatregelen nemen op het gebied van milieuzorg en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.