Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Green Key certificaat voor Zevenkampse Ring

Er zijn maar weinig zwembaden die het Green Key certificaat hebben. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring te Rotterdam mag voor het vierde achtereenvolgende jaar het gouden Green Key certificaat in ontvangst nemen. De Zevenkampse Ring voldoet daarmee aan de strengste criteria voor een milieuvriendelijk zwembad. Daarnaast heeft zwembad het Keurmerk Veilig en Schoon.

Zevenkampse Ring verdient de Green Key op basis van de keuring die door de onafhankelijke Stichting Keurmerk voor Milieu, Veiligheid en Kwaliteit wordt uitgevoerd. Jaarlijks is er contact over de vorderingen van het duurzaam ondernemen van Zevenkampse Ring. Minimaal eens in de twee jaar komen keurmeesters over de vloer voor de controle.

Green Key is het internationaal instrument voor ondernemers om duurzaam te ondernemen. Met dit instrument besparen bedrijven op energie en kijken bijvoorbeeld kritisch naar de afvalstromen of schoonmaakmiddelen en informeren hun gasten hierover. Ook hun maatschappelijke betrokkenheid wordt duurzaamheid gemeengoed. Zo zorgen Green Key ondernemingen voor minder belasting van het milieu door onder meer CO2 reductie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl