Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gratis zwemmen bij Tropiqua Veendam

Een mooi initiatief in Veendam, 100 kinderen/ouders die tegen de armoedegrens leven mogen gratis zwemmen bij subtropisch zwembad Tropiqua.

Samen met een organisatie die zich inzet voor deze groep mensen is dit evenement mogelijk maakt.

Zij organiseren onder andere sinterklaasfeesten, voorzien mensen van boodschappen, delen twee keer per week brood uit en voorzien kinderen van een verjaardagsbox.

Naast het zwemmen krijgen de kinderen ook een patatje en een ijsje. Op deze wijze wil men in Veendam een bijdrage leveren aan  dit sociale probleem in Nederland.

Volgens de laatste cijfers leven 623.000 huishoudens in Nederland tegen de armoedegrens, 9,3 procent van alle 6,7 miljoen huishoudens. Het gaat dus om ongeveer 1,2 miljoen Nederlanders.

Onder hen zijn 377.000 minderjarige kinderen, 11 procent van alle minderjarige kinderen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.