Welkom

splash3

Nieuws

Gratis zwemles voor kinderen in Rotterdam

In Rotterdam zijn ze begonnen met het gratis aanbieden van zwemles. Alle kinderen uit de wijk Feijenoord kunnen hierdoor hun A-diploma gaan halen.

Het initiatief is van Humanitas en Sportbedrijf Rotterdam en men verwacht dat tussen de 500 en 1.000 kinderen gebruik zullen maken van deze mogelijkheid.

Voor zover bekend is dit het eerste initiatief op een dergelijke grote schaal om ieder kind een zwemdiploma te laten behalen.

De kosten voor het halen van een zwemdiploma zijn voor de meeste ouders in deze specifieke wijk te duur, vier van de tien kinderen hebben een zwemdiploma.

Er wordt al met veel enthousiasme gereageerd omdat het woord gratis meer aanspreekt dan dat ouders ook nog zelf moeten bijdragen.

Gemeenten hebben beschikking over gelden van het Rijk om hier gehoor aan te geven en in Rotterdam zetten ze nu daad bij woord, dus geen woorden maar daden!

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl