Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gratis zwemkaartjes voor minima

Op zich een mooi initiatief van de gemeenten Voorschoten, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Deze gemeenten geven gratis zwemkaartjes weg aan gezinnen die het anders niet kunnen betalen.

Inwoners die van een minimum loon moeten rondkomen mogen met het hele gezin gratis zwemmen in Zwembad Het Wedde, de kaartjes worden aangeboden door Sportfondsen Voorschoten.

Er zijn verschillende regelingen voor mensen met een laag inkomen, ook om bijvoorbeeld zwemles te volgen, alleen blijkt dat veel mensen te weinig gebruik maken van deze regelingen.

Het blijkt toch in de praktijk dat er nog steeds een drempel bestaat om gebruik te maken van de aangeboden mogelijkheden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.