Welkom

Het begint alweer een beetje te kriebelen

openluchtzwembad1

Nieuws

Gratis handboek zwembaden KNZB

De zwembond KNZB heeft een nieuwe editie van het handboek zwembaden gepresenteerd. De nieuwe uitgave gaat vooral uit van de functionaliteit van het zwembad, het gebruik en de betaalbaarheid. Het handboek is bestemd voor architecten, aannemers, zwembadbouwers, zwemverenigingen en gemeenten. Het handboek is op de website van de KNZB gratis te downloaden. Het nieuwe handboek Zwembaden beschrijft hoe een zwembad het beste gebouwd kan worden vanuit het oogpunt en belang van de verschillende doelgroepen en zwemdisciplines (zwemmen, schoonspringen, waterpolo, synchroon zwemmen, gehandicapten zwemmen en leszwemmen). Het vorige handboek benaderde de zwembadbouw vooral vanuit de techniek, zoals afmetingen, waterbehandeling en verlichting. Deze informatie is uiteraard ook opgenomen in de nieuwe editie. Klik hier om het handboek te downloaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.