Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gouda zet hoog in op het gebied van duurzame energie

Met een SDE+ subsidie van de overheid op zak gaat de gemeente Gouda in totaal bijna 1100 zonnepanelen plaatsen op de daken van een aantal sporthallen en op het dak van het Groenhovenbad.

Het Groenhovenbad krijgt naast 684 zonnepanelen ook 200 vierkante meter aan zonnecollectoren. Volgens de eerste berekeningen wordt er richting de 20% aan energie bespaart.

De gemeente Gouda gaat nu samen met exploitant SportPunt Gouda voor het einde van het jaar afspraken maken hoe de extra energieopbrengst in de toekomst verdeeld gaat worden.

Hiermee wordt een belangrijke stap gezet in Gouda naar een duurzame en energiezuinige samenleving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.