Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Golfslagbad Tongelreep gaat definitief dicht

Het Golfslagbad van zwembad De Tongelreep in Eindhoven gaat vanaf september definitief sluiten. De gemeente politiek van Eindhoven heeft dit besloten. De oppositie probeerde sluiting nog te voorkomen, maar redde het niet tegen de coalitie. Protesten uit de samenleving mochten ook niet meer baten.

Het college van B & W gaat nu de verbouwingsplannen van de Tongelreep uitwerken, zie eerdere berichtgeving. Voordat er definitief  besluit wordt genomen over de verbouwing zal er eerst meer duidelijkheid moeten komen over uitvoering van het geheel. Met dit besluit eindigt het bestaan van één van de eerste golfslagbaden in Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.