Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Golfslagbad Groenendaal dicht na vallende plafondplaten

In navolging van zwembad De Kiefer in Dedemsvaart eerder dit jaar is Sportplaza Groenendaal in Heemstede opgeschrikt door enkele vallende plafondplaten.

Tijdens een zwemles raakte de plafondplaten los en deze zijn in het water van het golfslagbad terecht gekomen, gelukkig raakte niemand gewond.

Op dit moment valt er nog niets te zeggen over de oorzaak maar op de website staat te lezen dat het golfslagbad tot nader order is gesloten.

De gemeente laat weten dat het zwembad jaarlijks bouwkundig wordt geïnspecteerd, de laatste inspectie was in augustus 2017.

Bij zwembad De Kiefer wordt op dit moment het gehele plafond inclusief ophangconstructie vervangen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.