Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Golfslagbad De Tongelreep over in andere handen?

De gemeenteraad van Eindhoven gaat in maart van dit jaar een beslissing nemen over de toekomst van golfslagbad De Tongelreep. Dan gaat men bepalen welke voorwaarden er zijn verbonden aan de privatisering en verzelfstandiging van De Tongelreep en welke scenario’s er mogelijk zijn.

Het voorgenomen besluit komt voort uit de Sportvisie 2015-2019 van de gemeente. In de sportvisie staat dat Eindhoven zich zal gaan richten op kernsporten voetbal, hockey, hardlopen en atletiek, zwemmen en urban sports.

Het golfslagbad is geen accommodatie die nodig is in het kader van het in stand houden van de basisinfrastructuur. Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion blijft buiten deze visie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.