Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Goffertbad Nijmegen blijft open

De gemeente Nijmegen moet net als veel gemeenten de komende jaren extra bezuinigen. Het college van B en W had een aantal voorstellen aangegeven. Men wilde onder andere het Goffertbad sluiten. Maar tegen dat voornemen kwam direct heel veel weerstand vanuit de bevolking. In het verleden is al meerdere keren geprobeerd het Goffertbad te sluiten, maar iedere keer stuitte dat op veel verzet. Om sluiting van het bad te voorkomen wilde een deel van de oppositie het bad de monumentenstatus geven, maar dat voornemen kreeg onvoldoende steun in de gemeenteraad. Nu willen ook de coalitiepartijen niet dat het zwembad dichtgaat. Waardoor het plan nu van tafel is en en het zwembad open blijft. Het actiecomité Vrienden van het Goffertbad is uiteraard blij dat het bad open blijft. Zij hebben er mede voor gezorgd dat het bad open blijft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.