Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Goed toezichthouden is complex en ingewikkeld

Het valt niet mee om toezicht te houden in een vol en druk zwembad. Je mag wel ogen in je rug hebben. De taken van een toezichthouder zijn heel divers. Daarnaast maak je als toezichthouder vaak ook lange uren achter elkaar en is er weinig pauze.

Het gedrag van de bezoekers speelt tegenwoordig ook belangrijke een rol. Er is steeds meer agressie van bezoekers en daar moet je mee om kunnen gaan.

Uit onderzoek van het Mulier Instituut blijkt dat er verbeterpunten te maken zijn op het gebied van communicatie, pauzes, werkomstandigheden en scholing.

Daarom worden er nu cursussen georganiseerd door het FNV om daar in de toekomst beter op in te kunnen spelen. Toezichthouden is een complex vak en vereist een hoge concentratie en discipline.

Met de hulp van deze cursussen hoopt men de toezichthouders beter voor te bereiden op al deze situaties.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.