Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gladde vloeren kunnen levensgevaarlijk zijn

Een gladde vloer in een zwembad kan heel gevaarlijk zijn. Een dun laagje water op een gladde vloer kan tot ernstige ongelukken leiden.

Als de toplaag van een tegelvloer te ver is afgesleten dan moet je maatregelen treffen. Loopmatten zijn een tijdelijke oplossing en niet erg hygiënisch.

De vloeren behandelen met antislip producten is ook een tijdelijke oplossing. Regelmatig checken op de stroefheid van een vloer is daarom van groot belang.

Het beste is om de afgesleten gladde vloer rondom het gehele zwembad en de douches te vervangen met tegels van de hoogste antislip kwaliteit.

Want je wilt niet dat er ernstige ongevallen kunnen gebeuren waar je als zwembad juridisch voor verantwoordelijkheid bent.

En nu in de gedwongen periode van sluiting vanwege het coronavirus is het een goede gelegenheid om de vloeren te checken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.