Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gezonde leefstijllessen voor kinderen in Den Haag

Overal in het land worden er projecten georganiseerd om kinderen en hun ouders bewust te maken van een gezondere leefstijl.

In Den Haag zijn ze bij Het Zuiderparkbad gestart met een pilot waar de kinderen via thema’s inzicht wordt gegeven ten aanzien van een gezonde leefstijl.

Het project is samen opgestart met Haagse Aanpak Gezond Gewicht (HAGG).

Drink water, Kom in beweging, Eet elke dag groente en fruit en Ga op tijd slapen zijn de vier thema’s die de kinderen bewust moeten maken van een gezondere leefstijl.

Het hele jaar besteedt het Haagse zwembad aandacht aan deze verschillende thema’s die tijdens de schoolzwemlessen aan bod komen.

De zwemonderwijzers zijn speciaal voor deze lessen getraind. Wanneer de pilot een succes blijkt, volgen de andere thema’s verspreid over het jaar.

Ook andere Haagse zwembaden zullen dan het voorbeeld met gezonde leefstijl zwemlessen volgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.