Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gezocht: nieuwe exploitant voor De Veldkamp

Een aanfluiting eerste klas, zo kun je het debacle noemen aangaande de exploitatie van zwembad De Veldkamp in Wezep.

Drie jaar geleden nam Sportfondsen Nederland de exploitatie over van de gemeente Oldebroek met de intentie om het zwembad 20 jaar te gaan exploiteren.

Eind vorig jaar bleek dat Sportfondsen de exploitatie niet kostendekkend kon krijgen en werd het contract eenzijdig opgezegd.

Na een opzegtermijn van 8 maanden zou het in oktober over en uit zijn maar er is in overleg nog drie maanden extra overeengekomen.

Reden is dat de gemeente Oldebroek meer tijdig nodig heeft voor de nieuwe aanbesteding, waar Sportfondsen waarschijnlijk ook weer aan gaat deelnemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.