Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gezocht: exploitant subtropisch zwembad

De aanbesteding van de exploitatie van zwembad Aqualaren in Zuidlaren is gestart. Tot 25 maart 2013, 12:00 uur kunnen geïnteresseerde partijen zich inschrijven. De meest gunstigste inschrijver krijgt het complex vanaf 1 januari 2015 voor minstens 10 boarding school student broadly, and we support “students” of design thinking who range from kindergarteners to senior executives. jaar in pacht. Deze aanbesteding vloeit voort uit het besluit van de gemeenteraad om te bezuinigen op de exploitatie van zwembad Aqualaren. Daarom heeft het college het huidige contract met de Stichting Recreatiebaden Tynaarlo opgezegd met ingang van 1 januari 2015. Vanaf dat moment moet een private partij het zwembad met een lagere gemeentelijke bijdrage exploiteren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.