Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gevolgen vervangen rvs materialen kunnen groot zijn?

Vanaf 1 januari 2017 moeten alle rvs bevestigingsmaterialen vervangen worden door chloordamp bestendige materialen. Tot die datum hebben de zwembaden de tijd gekregen van minister Blok van Wonen en Rijksdienst om deze controles uit te voeren.

Het onderzoek moet aantonen dat er in een zwembad geen niet-resistent roestvaststaal aanwezig is op plaatsen waar breuk kan leiden tot persoonlijk letsel. Klik hier voor de rapportage die hiervoor is opgesteld.

Sommige deskundigen vrezen nu dat de nieuwe regels nog verdere consequenties kunnen hebben en dat alle huidige rvs materialen in de zwembaden vervangen dienen te worden.

En dan praten we over veel meer locaties binnen een accommodatie, tot zelfs de constructie aan toe, met als gevolg dat de zwembaden met extra hoge kosten worden geconfronteerd.

 

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Even wegdromen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.