Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Geusseltbad kost miljoen extra

De gemeente Maastricht moet nog eens een kleine miljoen euro bijleggen aan het Geusseltbad. Dat komt omdat de gemeente een procedure heeft verloren tegen aannemer Van Wijnen. Beide partijen konden het niet eens worden over de materiaalkeuze voor het dak en plafond van het zwembad. Ook verschilden Maastricht en de aannemer van mening over de extra kosten voor bemaling omdat hoog grondwater het bouwproces heeft vertraagd. Een arbitrage-commissie voor bouwconflicten heeft bepaald dat Maastricht de kosten voor bemaling moet betalen. De extra kosten voor het dak en het plafond van het zwembad zijn wat de Raad van Arbitrage betreft voor rekening van aannemer Van Wijnen. De totale kosten voor de bouw van het bad komen nu uit op ongeveer 25 miljoen euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.