Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Geusseltbad is goed bezig, maar het kan altijd beter

Het duurzaamste zwembad van Nederland, het Geusseltbad in Maastricht is bijna twee jaar open en dus tijd voor eerste klanttevredenheidsonderzoek. De gebruikers/zwemmers geven het Geusseltbad algemeen een 7,2 als rapportcijfer. En dat is niet slecht, maar het kan altijd beter.

Het onderzoek richtte zich vooral op dienstverlening, programmering en beleving van het zwembad. Aan het onderzoek hebben 527 regelmatige gebruikers van 18 jaar en ouder deelgenomen door een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat het zorgbad en het wedstrijdbad het meest worden gebruikt.

Een ruime meerderheid van de gebruikers is zeer positief over het aanbod voor kinderen in het recreatiebad. Maar er was ook kritiek, dat ging over zaken die wel aandacht nodig hebben, maar niet van essentieel belang zijn. De overige resultaten van het onderzoek zijn hier te lezen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl