Welkom

splash3

Nieuws

Getroffen zwembad Meerssen krijgt forse donatie van Chinezen

Vorige maand werd Limburg zwaar getroffen door het hoge water met alle gevolgen van dien. Alles liep onder en ook het openluchtzwembad van Meersen werd zwaar getroffen.

Het zwembad dat in stand wordt gehouden door vrijwilligers zou dit jaar eindelijk na het corona jaar weer normaal opengaan. Alleen de alles verwoestende modderstroom uit rivier De Geul gooide roet in het eten.

Gelukkig is de saamhorigheid groot binnen de samenleving en met de hulp van vele vrijwilligers werd het zwembad weer schoongemaakt. Eind vorige maand ging het zwembad weer open voor publiek.

Dat de saamhorigheid niet alleen onder Limburgers groot is bleek recentelijk. De Algemene Chinese Vereniging van Limburg met 150 leden heeft in een paar dagen tijd ruim 13.000 euro ingezameld voor het zwembad in Meerssen.

De Chinezen die leven en werken in Limburg willen niet alleen onderdeel uitmaken van de maatschappij maar ook een bijdrage leveren aan de gemeenschap.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl