Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gesteggel over naam zwembad

Het nieuwe zwembad in Den Helder is volop in aanbouw en heeft via een uitgeschreven prijsvraag, de naam Het Heersdiep gekregen. Het management van het zwembad is het daar niet mee eens en wil zich gaan profileren als Aquacentrum Den Helder. Omdat het zwembad meerdere faciliteiten gaat krijgen, waaronder een unieke duiktank, is men van mening dat de naam Aquacentrum Den Helder beter zal uitpakken. Vooral als er duikers vanuit het buitenland naar Den Helder gaan komen. De bouw ligt op schema, in de zomer wordt het nieuwe complex geopend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.